EN  |  FR

Questi voor Leerlingen

Bij Questi staat de leerling altijd centraal. Net om die reden, bieden we ook een tool aan voor leerlingen.

Een eenvoudige manier om te communiceren met leerlingen, het delen van lessenroosters, taken en lessen hoort daar allemaal bij. Ook het raadplegen van de rapporten is een belangrijk onderdeel.

Leerlingen krijgen in Questi een mooi overzicht van alles wat belangrijk is op school.

Ik heb sterk de indruk dat jullie andere webtoepassingen ver achter jullie laten. We waarderen enorm de visie die jullie op onderwijs uitstralen. Dat heeft mij ook deze morgen tijdens de vorming weer veel deugd gedaan! Jullie blijven ook zeer nauw met het werkveld verbonden in alles wat jullie uitwerken. Doe zo verder Questi, we hebben de gedreven mensen van Questi hard nodig in ons onderwijs!
Jan HooftDirecteurOedelem

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog contact op met Questi en laat je verrassen door de meest performante software oplossing voor het onderwijs.

014 70 71 00

info@questi.be

Questi bv
Winkelomseheide 233 bus 8
2440 Geel
BE 0849 774 042

Questi Team

Questi wordt gedreven door een passie voor het onderwijs. Dat is de gemene deler bij al onze teamleden. Benieuwd wie wat doet?

Ontdek het team

Privacy

De vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die op het Questi platform gezet worden zijn een absolute prioriteit voor Questi. Met een duidelijk privacy-beleid en een deontologische code voor het Questi-team.

Meer over privacy en veiligheid