EN  |  FR

Zorgplatform

Zorg is (gelukkig) niet meer weg te denken uit het basisaanbod van onze scholen. Questi heeft de tools om die zorg gericht op te volgen, zodat je als zorgleerkracht het overzicht behoudt en je samen met je collega's aan zorg kan werken in plaats van aan plannen.

Dit is de plek waarop je alle informatie rond de ontwikkeling van een leerling bij elkaar brengt. Zo ontstaat een breed inzicht dat helpt om elk kind optimaal te ondersteunen.

Informatie wordt onderverdeeld in door de school aanpasbare rubrieken. Zo vind je ook na verloop van jaren snel terug wat je zoekt.

Ik heb sterk de indruk dat jullie andere webtoepassingen ver achter jullie laten. We waarderen enorm de visie die jullie op onderwijs uitstralen. Dat heeft mij ook deze morgen tijdens de vorming weer veel deugd gedaan! Jullie blijven ook zeer nauw met het werkveld verbonden in alles wat jullie uitwerken. Doe zo verder Questi, we hebben de gedreven mensen van Questi hard nodig in ons onderwijs!
Jan HooftDirecteurOedelem

Andere softwaremodules


LVS

Objectief kijken naar de (brede) ontwikkeling van kinderen helpt om tot beter onderwijs te komen. Sommige scholen doen dat liefst normgericht, andere doelgericht, nog andere verkiezen een combinatie van beide. Welke ook je voorkeur is, in Questi staat het gebruiksklaar en kan je onmiddellijk beginnen met je observaties of resultaten van testen in te brengen.


Rapport

De rapportmodule van Questi is perfect aanpasbaar voor je school. Zo ondersteunt rapportering het pedagogisch project van je school, met een sterke focus op differentiatie en breed evalueren.


Agenda

Maak lesfiches of activiteiten met een paar kliks, en koppel leermethodes en leerplannen op een snelle en pijnloze manier. De agenda van Questi geeft je een snel en intuïtief overzicht over je dag- of weekplanning en je lesvoorbereiding.

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog contact op met Questi en laat je verrassen door de meest performante software oplossing voor het onderwijs.

014 70 71 00

info@questi.be

Questi bv
Winkelomseheide 233 bus 8
2440 Geel
BE 0849 774 042

Questi Team

Questi wordt gedreven door een passie voor het onderwijs. Dat is de gemene deler bij al onze teamleden. Benieuwd wie wat doet?

Ontdek het team

Privacy

De vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die op het Questi platform gezet worden zijn een absolute prioriteit voor Questi. Met een duidelijk privacy-beleid en een deontologische code voor het Questi-team.

Meer over privacy en veiligheid