EN  |  FR

LVS

Questi bevat tal van genormeerde testen, zowel voor de kleuter- als voor de lagere school. Daarnaast hebben we ook erg veel aandacht voor doelgerichte opvolging en het welbevinden van kinderen in je school mét tips en ondersteuning.

Alle screenings van testen en observaties zijn zowel op leerling- als klasniveau te bewerken en te bekijken. Bovendien zijn het de tips en suggesties die je dan mogelijkheden geven er daadwerkelijk iets mee te doen.

Bij het kind zelf wordt de hele schoolloopbaan in kaart gebracht. Zo begin je als school met een sterke basis. Je voelt je van bij het begin meteen ondersteund.

Dank voor de mooie grondige en duidelijke uitleg tijdens de vorming. Boeiend. Jullie zijn zo gedreven. Jullie stralen enthousiasme uit.
Luc AlvoetdirecteurTielt

Andere softwaremodules


zorgplatform

Een breed en genuanceerd inzicht in elk kind is een vereiste om te komen tot doelgerichte opvolging. Op een zeer gestructureerde en aanpasbare manier zorgt Questi voor een brede kijk en een overzicht op de totale schoolloopbaan van elk kind.


Rapport

De rapportmodule van Questi is perfect aanpasbaar voor je school. Zo ondersteunt rapportering het pedagogisch project van je school, met een sterke focus op differentiatie en breed evalueren.


Agenda

Maak lesfiches of activiteiten met een paar kliks, en koppel leermethodes en leerplannen op een snelle en pijnloze manier. De agenda van Questi geeft je een snel en intuïtief overzicht over je dag- of weekplanning en je lesvoorbereiding.

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog contact op met Questi en laat je verrassen door de meest performante software oplossing voor het onderwijs.

014 70 71 00

info@questi.be

Questi bv
Winkelomseheide 233 bus 8
2440 Geel
BE 0849 774 042

Questi Team

Questi wordt gedreven door een passie voor het onderwijs. Dat is de gemene deler bij al onze teamleden. Benieuwd wie wat doet?

Ontdek het team

Privacy

De vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die op het Questi platform gezet worden zijn een absolute prioriteit voor Questi. Met een duidelijk privacy-beleid en een deontologische code voor het Questi-team.

Meer over privacy en veiligheid