EN  |  FR

Met onder meer een intern berichtensysteem, automatische verwittigingen en tal van mogelijkheden tot delen met collega's verbindt Questi mensen. Belangrijk om gezamenlijk te kunnen werken en ook wel om je planlast te verminderen.

 

De tijd dat de deuren van elke klas gesloten bleef, is voorbij.  Ook in Questi willen we die deuren open laten staan.  We zouden er soms van schrikken welke goede ideeën een collega heeft die we voorheen niet kenden. 

 

Communiceren over en met kinderen blijft de sleutel om ze verder te laten ontwikkelen; zowel voor leerkrachten, ouders, kinderen.  Questi vervangt dus die rechtstreekse communicatie niet, het zorgt ervoor dat alle zorg gedragen en gedeeld wordt door een heel team.  Dat team bestaat niet alleen uit leerkrachten.  Ook ouders, CLB, logopedisten en andere externen moeten de kans krijgen om vanuit hun deskundigheid de ontwikkeling van elk kind mee op te volgen en te ondersteunen.  Het zal voor elke betrokkenen een verrijking zijn.  Die communicatie en samenwerking gebeurt in Questi op een heel efficiënte manier die hen op een eenvoudige manier brengt naar de plaats waar je de info wil zien.  Samen geïntegreerd werken gebeurt daardoor niet alleen binnen een zorgvraag en een individueel handelingsplan, maar ook in heel de zorgmodule, het rapport en de agenda.

 

De agenda is een werkplaats van iedereen waarbij je ingang krijgt om activiteiten, lessen, zorgmomenten, vergaderingen, … te delen met elkaar.  Ook hier staan de deuren dus open naar samenwerking en openheid.  Daardoor zal een leerkracht opnieuw voelen dat hij niet alleen staat en dat elke zorgvraag een vraag is van een heel team.  De draaglast van een leerkracht wordt vanaf nu draagkracht.  Indien het ons toch niet lukt om bepaalde zorgkinderen de optimale kansen te geven die het verdient, zullen we weloverwogen, dankzij het samenwerken en het kwalitatief communiceren, kunnen beslissen hoe we hiermee verder gaan.

Meer visieteksten

breed inzicht

Pedagogische Inhoud

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog contact op met Questi en laat je verrassen door de meest performante software oplossing voor het onderwijs.

014 70 71 00

info@questi.be

Questi bv
Winkelomseheide 233 bus 8
2440 Geel
BE 0849 774 042

Questi Team

Questi wordt gedreven door een passie voor het onderwijs. Dat is de gemene deler bij al onze teamleden. Benieuwd wie wat doet?

Ontdek het team

Privacy

De vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die op het Questi platform gezet worden zijn een absolute prioriteit voor Questi. Met een duidelijk privacy-beleid en een deontologische code voor het Questi-team.

Meer over privacy en veiligheid