EN  |  FR

Rapport

Je school kan in Questi een rapport creëren naar eigen visie. Dat moet eenvoudig en snel kunnen. De rapportinstellingen helpen je school bij dit proces. Evaluatiesoorten, differentiatie, zelfevaluatie, advies, percentages, enz. zijn allemaal zelf te bepalen en op een eenvoudige manier in te stellen.

Bepaal als school volledig welke mogelijkheden leerkrachten hebben om toetsen en evaluaties op het leerlingenrapport weer te geven. Zo kan je onder andere gebruik maken van cijfers, tal van symbolen, letters, axen, ...

Questi kreeg van mij 30 minuten om het uit te leggen. Na deze korte voorstelling was het voor mij duidelijk. Ik zou er zo mee kunnen beginnen.
Stef ColensDirecteurSchaarbeek

Andere softwaremodules


zorgplatform

Een breed en genuanceerd inzicht in elk kind is een vereiste om te komen tot doelgerichte opvolging. Op een zeer gestructureerde en aanpasbare manier zorgt Questi voor een brede kijk en een overzicht op de totale schoolloopbaan van elk kind.


LVS

Objectief kijken naar de (brede) ontwikkeling van kinderen helpt om tot beter onderwijs te komen. Sommige scholen doen dat liefst normgericht, andere doelgericht, nog andere verkiezen een combinatie van beide. Welke ook je voorkeur is, in Questi staat het gebruiksklaar en kan je onmiddellijk beginnen met je observaties of resultaten van testen in te brengen.


Agenda

Maak lesfiches of activiteiten met een paar kliks, en koppel leermethodes en leerplannen op een snelle en pijnloze manier. De agenda van Questi geeft je een snel en intuïtief overzicht over je dag- of weekplanning en je lesvoorbereiding.

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog contact op met Questi en laat je verrassen door de meest performante software oplossing voor het onderwijs.

014 70 71 00

info@questi.be

Questi bv
Winkelomseheide 233 bus 8
2440 Geel
BE 0849 774 042

Questi Team

Questi wordt gedreven door een passie voor het onderwijs. Dat is de gemene deler bij al onze teamleden. Benieuwd wie wat doet?

Ontdek het team

Privacy

De vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die op het Questi platform gezet worden zijn een absolute prioriteit voor Questi. Met een duidelijk privacy-beleid en een deontologische code voor het Questi-team.

Meer over privacy en veiligheid