EN  |  FR

Agenda

De agenda is gemaakt om het samenwerken te verbeteren en om elkaars professionaliteit te gebruiken. Via dit planningstool laten we het ondersteunen van kinderen efficiënter verlopen.

Lesfiches of activiteiten aanmaken, bewerken en delen kan meteen. De lessen worden ingepland door ze in de agenda te slepen.

Alle methodedoelen, leerplandoelen van elk net en ontwikkelingsdoelen (ook van buitengewoon onderwijs) kunnen gericht worden geselecteerd en eenvoudig worden toegevoegd aan lesfiches of activiteiten. Nadien kan men ook van gebruikte én niet-gebruikte doelen een rapportering opvragen.

Ik heb de liefde van mijn leven gevonden ... Questi!
leerkracht lagere schoolHeverlee

Andere softwaremodules


zorgplatform

Een breed en genuanceerd inzicht in elk kind is een vereiste om te komen tot doelgerichte opvolging. Op een zeer gestructureerde en aanpasbare manier zorgt Questi voor een brede kijk en een overzicht op de totale schoolloopbaan van elk kind.


LVS

Objectief kijken naar de (brede) ontwikkeling van kinderen helpt om tot beter onderwijs te komen. Sommige scholen doen dat liefst normgericht, andere doelgericht, nog andere verkiezen een combinatie van beide. Welke ook je voorkeur is, in Questi staat het gebruiksklaar en kan je onmiddellijk beginnen met je observaties of resultaten van testen in te brengen.


Rapport

De rapportmodule van Questi is perfect aanpasbaar voor je school. Zo ondersteunt rapportering het pedagogisch project van je school, met een sterke focus op differentiatie en breed evalueren.

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog contact op met Questi en laat je verrassen door de meest performante software oplossing voor het onderwijs.

014 70 71 00

info@questi.be

Questi bv
Winkelomseheide 233 bus 8
2440 Geel
BE 0849 774 042

Questi Team

Questi wordt gedreven door een passie voor het onderwijs. Dat is de gemene deler bij al onze teamleden. Benieuwd wie wat doet?

Ontdek het team

Privacy

De vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die op het Questi platform gezet worden zijn een absolute prioriteit voor Questi. Met een duidelijk privacy-beleid en een deontologische code voor het Questi-team.

Meer over privacy en veiligheid